safety-bigעובדי מטבח נמצאים בלחץ רב ובסביבה מסוכנת, חמה, עם כלים מכאניים, חשמליים, חדים ומסתובבים ואף חשופים להחלקה ולסכנות נוספות.

מטרת ההדרכה: לתת מענה לדרישות החוק ע"י הדרכה ורענון של העובדים בסיכונים להם הם נחשפים בעבודתם.

מתכונת הקורס: יום הדרכה (8 ש"ל).

הקורס מתקיים בכיתות ההדרכה שלנו / בבית הלקוח.

נושאי הלימוד:

  • היגיינה אישית – גהות תעסוקתית
  • הרמת משאות
  • התנהגות בשעת חירום
  • חשמל בסיסי
  • מושגי יסוד בבטיחות
  • תנאים סביבתיים – גהות תעסוקתית
  • סביבה, ניקיון ופסולת
  • עבודה עם חומרים מסוכנים
  • עזרה ראשונה
  • ציוד מגן אישי
  • שיטות כיבוי אש