עובדי מטבח נמצאים בלחץ רב ובסביבה מסוכנת, חמה, עם כלים מכאניים, חשמליים, חדים ומסתובבים ואף חשופים להחלקה ולסכנות נוספות.
מטרת ההדרכה: לתת מענה לדרישות החוק ע"י הדרכה ורענון של העובדים בסיכונים להם הם נחשפים בעבודתם.
מתכונת הקורס: יום הדרכה (8 ש"ל).
הקורס מתקיים בכיתות ההדרכה שלנו / בבית הלקוח.
נושאי הלימוד:
- היגיינה אישית – גהות תעסוקתית
- הרמת משאות
- התנהגות בשעת חירום
- חשמל בסיסי
- מושגי יסוד בבטיחות
- תנאים סביבתיים – גהות תעסוקתית
- סביבה, ניקיון ופסולת
- עבודה עם חומרים מסוכנים
- עזרה ראשונה
- ציוד מגן אישי
- שיטות כיבוי אש